Kaching!

Se spune ca nu intelegi nimic pana nu esti pregatit sa intelegi…
Se pare ca in sfarsit azi mi-a venit si mie randul….
Mai adineaori, in baie, in timp ce ma spalam pe maini mi-a picat fisa…

Trebuie sa FIU schimbare pe care vreau sa o vad in lume.

Am citatul asta din Gandhi ca tiltu la blogul meu de ani buni si abia azi l-am inteles.

Nu trebuie sa incercam sa schimbam nimic… a schimba ceva inseamna a face fatza cu lumea de dupa schimbare… inseamna sa reusesti si apoi sa te intrebi „OK, acum ce urmeaza?”

Trebuie sa FIM schimbarea, sau mai exact sa traim viata asa cum vrem sa o traim. Sa luam plictiseala din Paradis si sa o implementam in viata de zi cu zi.

Cum ai vrea sa fie viata ta? In ce mod ai vrea sa treaca zilele? Ce obiceiuri ai vrea sa-ti guverneze viata? In ce mediu ai vrea sa traiesti? In jurul carui tip de oameni?

Gaseste raspunsurile la intrebarile astea si in functie de ele incepe sa traiesti asa cum ai fost proiectat sa traiesti… asa cum… stii ca trebuie sa traiesti.

Si atunci nu trebuie sa mai schimbi nimic… lumea in care te vei trezi va fi schimbata de la sine.

Schimbarea asta nu este fara un pret. Trebuie sa platesti un pret si trebuie sa fii dispus sa-l platesti inainte de a reusi. Asa cum spunea Maestru de Mello:

Trebuie sa renunti la ceva. Trebuie sa renunti la iluziile tale. Nu trebuie sa adaugi nimic pentru a fi fericit; trebuie sa renunti la ceva. Viata e usoara, viata e minunata. E dura numai cu iluziile tale, ambitiile tale, lacomia ta, pofte tale.

Asa ca am sa vreau mai putin. Mult mai putin…

Simplific, simplific, simplific.

De ce sa ma mai zbat atat pentru zece mii de chestii? Am deja tot ce am nevoie pentru a fi fericit. A sosit timpul sa ma opresc din cautari si sa ma relaxez… sa ma bucur de abundenta din jurul meu.

4 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *